Burrow Hall, Cumbria

After the restoration of the Georgian Grade I listed Burrow Hall, its owners wished to find a sustainable new life for the coach house, which was separated from the main house by some outbuildings and a car park and storage yard.

DIA has designed an extension which has given the owners a large covered party space behind the retained outer wall of the courtyard, replaced poor 19th century outbuildings and made a covered connection between the coach house and the main house. The glazed structure built behind the outer wall forms a striking connection with our clients’ restoration of the walled garden, with views also over the Eden Valley and the Fells beyond, framed in new openings within the outer wall.

Client
Private

Jane Martindale DIA Jane Martindale Jane Martindale Jane Martindale Jane Martindale Jane Martindale